Get Adobe Flash player

  Vingerreflexologie

  Verbeter je gezondheid door je verleden te optimaliseren!

  Mijn missie is mensen bewust maken dat lichamelijk of geestelijk ongemak ook anders opgelost kan worden dan tot op heden gedacht werd.

  - Vingerreflexologie gaat er vanuit dat ziekte en lichamelijk ongemak een allergische reactie is. De huidige klacht waar je last van hebt is dus niet datgeen wat opgelost dient te worden.

  - Vingerreflexologie gaat naar de bron die de klacht, en mogelijkerwijs voorgaande klachten, heeft doen plaatsvinden. Ergens in je verleden heeft het deel van je brein wat verantwoordelijk is voor de emotie-afhandelingen, overuren gemaakt. Zodra dit kan worden herstelt, is er ruimte voor genezing.

  - Vingerreflexologie maakt gebruik van je vingers omdat ze op een groot deel van die cortex invloed kan uitoefenen. Je vingers gaven je als eerste de mogelijkheid om contact te maken met je buitenwereld. Je vingers waren direct verbonden met je eerste zintuig. Vele maanden later ontwikkelde je de vier andere zintuigen (horen, zien, proeven en ruiken).

  Hoe werkt het?

  Door de wijze waarop de verbinding met het brein is gelegd kunnen we het brein dus door middel van de vingers beïnvloeden. De logica is dat we handelen via het emotioneel centrum in onze hersenen. Maakt dat emotioneel centrum overuren door bijvoorbeeld een traumatische gebeurtenis, kan het immuunsysteem van slag raken. Het immuunsysteem is gekoppeld aan het vermogen om in leven te blijven. Het zit in dat deel van ons brein wat we ons oerbrein noemen. Is dat van slag, dan zal ziekte en ongemak je makkelijker kunnen bereiken.

  Zodra je in je herinnering teruggaat naar dat moment en die direct op positieve wijze gaat ombuigen, is dat immuunsysteem in staat zichzelf te herstellen. Daarbij ga je niet echt naar de gebeurtenis zelf maar naar het gevoel wat het je toen gaf.

  De kracht van je vingers is zo sterk dat over het algemeen 1 sessie voldoende is om niet alleen je immuunsysteem te herstellen maar ook diverse lichamelijke en geestelijke klachten op te lossen.

  Je kunt dat direct merken door het gevoel dat je daarover hebt is verandert. Heftigere lichamelijke klachten worden in de loop van het proces steeds minder en zullen vaak in korte tijd geheel verdwijnen.

  Via de vingers, die middels een veelvoud van receptoren verbonden zijn met de hersenen, kunnen die emotionele negatieve gedachtepatronen simpelweg omgezet worden naar een positief gedachtepatroon.

  Vingerreflexologie heeft baat bij: ADHD, incest, coma, de gevolgen van zeer heftige emotionele gebeurtenissen, hyperventilatie, restless-legs, burn-out, stress, migraine, chronische vermoeidheid, verslavingen, relatieproblemen, schouder-, rug- en nekklachten, hoofdpijnen, angsten, fobieën, blokkades, e.d.

   

  Bent u geinteresseerd in een behandeling dmv vingerreflexologie dan kunt u mij bellen of mailen.

  Normaal kost een behandeling €75, als u voor 1 maart 2015 een afspraak maakt betaalt u slechts €45